Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone kontinental fullcover 120x200 inkl. topmadras

ZensiZone fullcover kontinentalseng er kendetegnet ved, at basen og den store madras er samlet i ét kraftigt og eksklusivt betræk for et moderne og enkelt design. Du undgår dermed den berømte revne i midten. 


Med denne kontinentalseng 120 x 200 cm går du ikke på kompromis med liggekomforten. Madrassen er med dobbeltfjedret 7-zonet high pocketfjedre, som er polstret med skum. De 7 komfortzoner gør, at madrassen former sig naturligt efter kroppen, så man får en optimal aflastning og støtte til skuldre, lænd og hofte. Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ligeledes har madrassen lynlås i liggefladen som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal. 


Basen er opbygget af pocketfjedre, som er polstret med ekstra høj skum i bunden for en solid god afslutning. Dette er indrammet af en robust massiv træramme. Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i flotte nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem farverne antracit, lysegrå, blå eller sand. 


Du kan vælge mellem tre forskellige indlæg i den medfølgende topmadras. Alle indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen nemt kan holdes ren og dermed også forlænge dens levetid.

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

19.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006181-001
  • Farve: Blå
  • Længde: 200
  • Bredde: 120
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone