Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone kontinental 180x200 inkl. topmadras

ZensiZone kontinental 180 x 200 cm giver dig en sengeløsning med ultimativ liggekomfort. Kontinentalsengen har en klassisk opbygning med to boxmadrasser med en stor vendbar madras, og en topmadras på toppen - du undgår dermed den berømte revne i midten. 

Den vendbare madras er med high-pocket fjedre, der er inddelt i 7 unikke komfortzoner, som er polstret med skum. Dette gør, at madrassen former sig naturligt efter kroppen, så man får en optimal aflastning og støtte til skuldre, lænd og hofte. Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ligeledes har madrassen lynlås i liggefladen som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, så topmadrassen bliver liggende, hvor den skal. 
 
Basen er opbygget af pocketfjedre, som er polstret med ekstra højt skum i bunden for en solid god afslutning. Dette er indrammet af en robust 8 cm massiv træramme.  Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i flotte nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem farverne antracit, lysegrå, blå eller sand.

Til sengen medfølger en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg, som afhænger af, hvilke behov du har. Alle tre indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og forlænge dens levetid.

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur

Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

Eksklusiv ben og gavl. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

23.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006153-019
  • Farve: Lys grå
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone