Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone Basic elevation 180x200 inkl. 40mm latex topmadras

ZensiZone elevationsseng 180 x 200 cm vil bidrage til en forbedret nattesøvn med sine unikke egenskaber, der giver høj komfort samt støtte til din krop. 

Elevationssengen er med justérbar elevationsbund med 28 lameller i lændezonen, der giver bedre komfort. Den er opbygget på en 20 cm massiv polstret træramme. Den fleksible bund gør det nemt at justere sengens hoved- og fodende med den praktiske trådløse fjernbetjening. Der medfølger en praktisk opbevaringslomme til den trådløse fjernbetjening, som nemt kan monteres på siden af sengen. 

Springmadrassen er inddelt i 7 komfortzoner, og er opbygget af high pocketfjedre, der er polstret med skum for optimal aflastning. De 7 komfortzoner giver optimal støtte til skuldre, lænd og hofte, og tilpasser sig efter din liggeposition. Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, så din topmadras bliver liggende.  
Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i smukke nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem antracit, lysegrå, blå eller sand. 

Til sengen medfølger en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg, som afhænger af, hvilke behov du har. Alle tre indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og forlænge dens levetid.

Inklusiv 40mm latex topmadras. 


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

Eksklusiv ben og gavl. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

14.999,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006148-007
  • Farve: Blå
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone