Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Om Os

Om Os

Hos Bo-Bedre går vi op i kvalitet og god service. Det er derfor vigtigt for os, at de produkter vi sælger i vores butik er nogle, som vi med sikkerhed kan stå inde for.

For os handler det ikke om at jage den gode profit. Vi ønsker at gøre et salg, hvor du som kunde går herfra tilfreds - men også at du går herfra med et produkt, der vil give dig glæde mange år frem.

Vi følger med i de nyeste trends og sælger også varer fra de populæreste mærker indenfor interiørbranchen. Dette er blandt andet mærker som f.eks. Audo Copenhagen, HAY, SkovbyTempur og Normann Copenhagen

Vi er 10 medarbejdere, der alle går højt op i den gode og personlige service, hvilket mange af vores kunder også kan skrive under på. Særligt går vi også op i den gode relation til vores leverandører, da de er en vigtig del af vores forretning.

Vi mener her hos Bo-Bedre, at man skal være passioneret omkring det man laver, for at kunne levere den gode service – og derfor kan vi også garantere en særdeles god service lige fra når du køber din vare til du modtager den i dit hjem. 


Historien bag

Bo-Bedre blev grundlagt i 1992 af tre møbelhandlere fra Esbjerg. Visionen med Bo-Bedre var at skabe en mindre forretning, der fokuserede på kvalitet fremfor kvantitet.

I 1998 valgte Bo-Bedre at udvide butikken og derfor rykkede vi ind i den gamle biograf på Strandby Plads i Esbjerg – og der har butikken således haft adresse siden. Der er også mange af vores kunder, der stadig kan genkende de gamle biograflokaler, hvilket er en del af butikkens charme.

Siden dengang er butikken vokset og i 2012 åbnede vi i butikken for yderligere 1000m2, således at der nu er 3000m2 fyldt med alt hvad hjertet begærer af interiør og lækre møbler.
Dertil har vi desuden også en erhvervsafdeling med bl.a. salg af kontormøbler i Esbjerg.

Herefter har vi oveni butikken også åbnet vores webshop, hvor der er rig mulighed for at bestille størstedelen af vores lærke møbler og brugskunst - uden at skulle udenfor dit hjem, men stadig med den samme gode personlige service og passion som vi tilbyder i butikken. 


Vision, mission og værdier

Vores vision er at skabe et møbelhus, der sælger kvalitetsvarer gennem god og personlig service. Det er et sted, hvor du vil opleve en hyggelig atmosfære og dedikerede medarbejdere.
Vores mission er at sælge de produkter, der vil gavne vores kunder mest. Derfor går vi meget op i kvaliteten af de ting vi sælger, fremfor kvantiteten af produkter.

Det er også vores forudsætning, at du som kunde får det fulde udbytte af din vare. Derfor er det også vigtigt for os at informere dig ordentligt omkring produkterne.

Som et led i at sikre den bedste kvalitet udvælger vi også nøje hvilke produkter det er, vi vil forhandle.

Kvalitet, loyalitet og personlighed er nogle af de værdier vi lægger vægt på hos Bo-Bedre. Vi ønsker at vores kunder får den bedste oplevelse af de produkter, som vi forhandler. Det er derfor vigtigt for os, at produkterne er i bedste kvalitet. Det gør at produkterne holder længere og derfor i sidste ende gavner vores kunder, såvel som os.

Loyalitet er også en af de ting, som vi vægter højt. For os handler det om at lytte til dine og andre kunders krav - og særligt hvis du oplever problemer med dine produkter. Det handler ikke om at sælge, men at sikre en god oplevelse og relation mellem kunde og forhandler.

Som en del af en god service, vægter vi det personlige. Hos os vil du ikke opleve sælgere, der prøver at konkurrere mod hinanden. Du vil opleve et personale, der oprigtigt ønsker at hjælpe.