Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone elevation 140x200 inkl. topmadras

Vil du gerne have de bedste forudsætninger for en god nattesøvn, så skal du vælge denne ZensiZone 140 x 200 cm elevationsseng. Her får du nemlig ultimativ komfort og støtte til din krop. 

Sengen er med justérbar elevationsbund med 28 lameller i lændezonen for bedre komfort, og er opbygget på en 20 cm massiv polstret træramme. Den fleksible bund gør det nemt at justere sengens hoved- og fodende med den praktiske trådløse fjernbetjening. Der medfølger en praktisk opbevaringslomme til den trådløse fjernbetjening, som nemt kan monteres på siden af sengen. 
 
Madrassen er inddelt i 7 komfortzoner, og er opbygget af high pocketfjedre, der er polstret med skum for optimal aflastning. De 7 komfortzoner giver optimal støtte til skuldre, lænd og hofte og tilpasser sig efter din liggeposition. Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, så din topmadras bliver liggende.  Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i flotte nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem antracit, lysegrå, blå eller sand. 
 
Til sengen medfølger en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg, som afhænger af, hvilke behov du har.
Alle tre indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og forlænge dens levetid. 

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

Eksklusiv ben og gavl. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

23.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006146-001
  • Farve: Antracit
  • Længde: 200
  • Bredde: 140
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone