Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone+ elevation 180x200 inkl. topmadras

Denne ZensiZone+ elevationsseng 180 x 200 cm er til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken komforten, kvaliteten eller designet. For at skabe den bedste forudsætning for en god nattesøvn og komfort, så indeholder denne ZensiZone+ elevationsseng en justérbar bund med 28 lameller, som er opbygget på en 20 cm massiv polstret træramme. Den stabile og fleksible elevationsbund gør det nemt at justere sengens hoved- og fodende med den praktiske trådløse fjernbetjening.


Den vendbare madras er udstyret med de bedste fjedre – nemlig de unikke Sense+ fjedre som er forsynet med 7 skræddersyet komfortzoner, så madrassen former sig naturligt efter din krop. Dette resulterer i at du altid har en ergonomisk korrekt liggeposition og dermed opnår den bedste støtte og aflastning til din krop.


Sense+ fjedrene er polstret med Flex+skum, der sikrer individuel støtte og ventilerende søvn. Madraskernen fås i tre hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid der medvirker til at topmadrassen bliver liggende, hvor den skal.


Sengen er betrukket med eksklusivt møbeltekstil i smukke nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem antracit, blå, lysegrå eller sand.


For at sætte prikken over i’et på den høje komfort, så medfølger der en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg. Indlæggene er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og dermed forlænge levetiden.

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

Normalpris: 39.991,00 DKK
19.995,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006123-001
  • Farve: Antracit
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone