Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone+ boxelevation 180x200 inkl. topmadras

ZensiZone+ boxelevationsseng 180 x 200 cm giver dig et luksuriøst design og en komfort i topklasse, så du kan få en fremragende nattesøvn. 


ZensiZone boxelevationssengen har integreret elevationsbund i madrassen samt 2 lag fjedre, der er opbygget på en 12 cm massiv polstret træramme. Den øvre madras består af de unikke Sense+ pocketfjedre, der er forsynet med 7 komfortzoner, hvor du får en unik kombination af high multipocket fjedre med skulderzonen. Fjedrene er polstret med fleksible Flex+ skum, som giver en enestående komfort og individuel aflastning og støtte samt optimal udnyttelse af fjedrene. Madraskernen fås i tre hårdheder – medium, fast og ekstra fast. Der findes lynlås i liggefladen samt antiskrid, så din topmadras bliver liggende hver nat.


Den fleksible elevationsbund gør det nemt at justere sengens hoved- og fodende med den praktiske trådløse fjernbetjening, hvor der medfølger en opbevaringslomme, som nemt kan monteres på siden af sengen.


Sengen er betrukket med eksklusive møbeltekstiler i flotte nuancer, hvor der er flere farvemuligheder – antracit, blå, sand eller lysegrå.


Komforten øges yderligere af den medfølgende topmadras, hvor du kan vælge mellem forskellige tre indlæg. De alle er med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren, hvilket kan forlænge levetiden.

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

Normalpris: 51.991,00 DKK
25.995,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006115-055
  • Farve: Lys grå
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone