Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone boxelevation 180x200 inkl. topmadras

ZensiZone boxelevation 180 x 200 cm henvender sig til dig, der ønsker ultimativ liggekomfort og et flot luksuriøst design. Her får du madrassen og hævebunden i et samlet design, så madrassen altid ligger fast. 
 
ZensiZone boxelevationsseng har integreret elevationsbund i madrassen samt 2 lag pocketfjedre, som er polstret med skum for optimal aflastning. Den øvre madras er inddelt i 7-zonet high pocketfjedre, der øger stabiliteten af støtten til skuldre, lænd og hofte. Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder – medium, fast eller ekstra fast.  Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen og antiskrid, så din topmadras bliver liggende hvor den skal. Basen som sengen er opbygget på er en 12 cm massiv betrukket træramme. 
 
Den fleksible elevationsbund gør det nemt at justere sengens hoved- og fodende med den praktiske trådløse fjernbetjening. Der medfølger en praktisk opbevaringslomme til den trådløse fjernbetjening, som nemt kan monteres på siden af sengen. 
 
Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil i flotte nuancer, hvor der er mulighed for at vælge mellem farverne antracit, lysegrå, blå eller sand. 

Til sengen medfølger en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg, som afhænger af, hvilke behov du har. Alle tre indlæg er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen kan holdes ren og forlænge dens levetid.

Vælg mellem (Angiv i kommentarfelt hvilken topmadras du ønsker):

- 50 mm latex – Allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger
- 50 mm visco – Trykaflastende og temperaturfølsomt, hvilket giver individuel støtte og aflastning til kroppen
- 65 mm ergo+ giver en vægtløs og fleksibel fornemmelse, der skiller sig ud med sin blødhed og struktur


Du kan også vælge imellem flere hårdheder (Angiv i kommentarfelt hvilke du ønsker):
- Medium
- Fast
- Ekstra Fast

Eksklusiv ben og gavl. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

45.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006140-013
  • Farve: Sand
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone