Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone++ family bed 210x210 inkl. topmadras

Denne ZensiZone++ Family bed giver dig 3 lag fjedre, det unikke Sense+ fjedersystem samt Flex+ skum. Derudover er der plads til hele familien, hvis der kommer uventede besøg fra børneværelset i løbet af natten. ZensiZone++ er udviklet af førende sengeeksperter for at give den ultimative støtte og komfort, der skal give en uovertruffen søvnoplevelse. 

Sengen kan rumme hele familien med sin længde- og breddemål 210 x 210 cm. Den er opbygget med to boxmadrasser, én stor vendbar madras samt topmadras på toppen - dermed undgår du den berømte revne i midten. 

Basen er opbygget af ekstra komfortlag af pocketfjedre i bunden samt ekstra høj skumpolstring på andet lag i bunden for en solid god afslutning. Dette er indrammet af en stærk massiv polstret træramme. 

Den store vendbare madras indeholder 7 zoner skræddersyet komfort med de unikke Sense+ fjedre, der skaber den bedste forudsætning for aflastning til skuldre, lænd og hofte. Fjedrene er polstret med Flex+ skum, der giver en ekstra fleksibel støtte og ventilerende søvn. Madraskernen fås i tre hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, som er medvirkende til at holde topmadrassen på plads. 

For at øge komfortniveauet yderligere, så medfølger der en topmadras, hvor du kan vælge mellem tre forskellige indlæg. De er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen nemt kan holdes ren og dermed også forlænge dens levetid.

Madraskernen fås i tre hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Angiv i kommentarfelt ved check-out hvilken fasthed du ønsker, samt hvis du ønsker en anden farve end blå (Sengen fås i antracit, blå, lys grå og sand). 

Eksklusiv gavl og sengeben. KLIK HER og se udvalget af sengeben. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 
41.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006137-001
  • Farve: Sand
  • Længde: 210
  • Bredde: 210
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone