Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

ZensiZone+ family bed 210x210 inkl. topmadras

ZensiZone+ Family bed giver dig de bedste egenskaber og plads til hele familien med sine længde- og breddemål 210 x 210 cm. Denne ZensiZone+ er dermed en ekstra rummelig sengeløsning, hvis der kommer uventede besøg fra børneværelset. Derudover er der fokus på en unik liggekomfort. 

Sengen er opbygget med to boxmadrasser med én stor vendbar madras samt en topmadras på toppen – dermed undgår du den berømte revne i midten. 

Den store vendbare madras indeholder 7 zoner skræddersyet komfort med de unikke Sense+ fjedre, der skaber den bedste forudsætning for aflastning til skuldre, lænd og hofte. Fjedrene er polstret med Flex+ skum, der giver en ekstra fleksibel støtte og ventilerende søvn.  Ydermere har madrassen lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vende kernen for optimal udnyttelse, samt antiskrid, som er medvirkende til at holde topmadrassen på plads. 
 
Basen er opbygget af pocketfjedre som har ekstra høj skumpolstring i bunden for en solid god afslutning. Dette er indrammet af en stærk 8 cm massiv polstret træramme. 
 
Sengen er betrukket med eksklusivt møbeltekstil. For at øge komfortniveauet yderligere, så medfølger der en 50 mm latex topmadras,  som er allergivenlig naturprodukt, der giver behagelig søvnkomfort uden temperatursvingninger.
Topmadrassen er betrukket med åndbart 3D stof på siderne, hvilket sikrer en ren og behagelig liggekomfort. Betrækket er vaskbart ved 60 grader, så topmadrassen nemt kan holdes ren og dermed også forlænge dens levetid.

Madraskernen fås i tre hårdheder – medium, fast eller ekstra fast. Angiv i kommentarfelt ved check-out hvilken fasthed du ønsker, samt hvis du ønsker en anden farve end lys grå (Sengen fås i antracit, blå, lys grå og sand). 

Eksklusiv gavl og sengeben. KLIK HER og se udvalget af sengeben. 
37.996,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 5006130-019
  • Farve: Lys grå
  • Længde: 210
  • Bredde: 210
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Zensizone