Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Produktet er udgået af vores sortiment

Kay Bojesen x Nørgaard på Strøget abe, lille

To af de mest ikoniske pejlemærker i dansk designhistorie er gået sammen for at hylde de smilende linjer og glade striber, de hver især har bidraget med til dansk design.

Den berømte Kay Bojesen Abe blev skabt tilbage i 1951, da Kay Bojesen ville lave en knage i børnehøjde, så hans børn kunne nå tøjet, men i stedet endte han med at lave et verdenskendt dansk designikon. Nu har den ikoniske Abe selv fået tøj på. Og hvad klæder bedre et dansk designikon end et andet dansk designikon?

Den lille Kay Bojesen Abe x Nørgaard paa Strøget er fremstillet i FSC®-certificeret teak og limba og måler 18,5 cm i højden. Du kan få Aben med den flotte påmalede Nørgaard paa Strøget #101 T-shirt i enten denne sort med hvide striber eller hvid med sorte striber.
Begge farvevarianter er med den velkendte røde halskant, du kun finder på #101 T-shirts i den eksklusive Nørgaard paa Strøget-version i butikken på Amagertorv i København.

Kay Bojesen er synonym med original dansk formgivning og design. Og samarbejdet med Mads Nørgaard binder kærligheden til holdbare og varige produkter sammen og tilføjer samtidig netop den leg og finurlighed, som Kay Bojesen selv elskede at tilføje til sine designs for at sætte fantasien i gang og skabe originale fortællinger i træ.
Den ikoniske Abe i nye klæder er en sjov og uhøjtidelig fejring af begge designikoner, hvor de med et glimt i øjet i fællesskab hylder humoren og de smilende linjer med farver og striber, der trækker tråde langt ind i dansk designhistorie.

Der kan opleves variation i striberne, hvilket betyder, at hver abe sin helt egen unikke personlighed. Det skyldes, at striberne bliver omhyggeligt påført hver enkelt Abe x Nørgaard på Strøget gennem en håndholdt proces.

1.195,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: KB-39334
  • Højde: 18,50
  • Bredde: 19,50
  • Dybde: 6,50
  • Levering: 1-3 dage
  • Brands: Kay Bojesen