Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Kay Bojesen Brud

Til bryllupsfest med Kay Bojesens nye brudepar
Giv brudeparret en gave for livet, der symboliserer den store dag og deres fælles fremtid. Med det nye KayBojesen-brudepar fejrer du kærligheden med en original fortælling i træ af den højeste håndværksmæssigekvalitet i FSC-certificeret bøgetræ baseret på figurerne fra Kay Bojesens arkiver.

Den yndige Brud er i en gulvlang, hvid kjole med lange ærmer og feminine sølvdetaljer i form af et bånd omlivet og ved håndleddene. Med en ganske fin streg er der malet tynde, tynde striber på kjolen, der giver enfornemmelse af bevægelse og stoflighed. De diskrete striber understreger figurens bløde formsprog oggiver den hvide kjole en ekstra dimension. Håret er tilbagestrøget i en enkel frisure, som på Kay Bojesensoriginale figurer, kinderne er røde, og smilet er venligt og imødekommende.

Gommen er elegant klædt i mørkt jakkesæt med hvid skjorte og sort butterfly. Med sirligt applikerede detaljer som knapper, lommeklud og revers bliver jakken bragt til live, og hans glade og imødekommende smil giver ham charme og personlighed.

Uanset om du giver Bruden eller Gommen alene eller med en udvalgt partner, vil det være en gave, der glæder. Med figurernes enkle og elegante design, søde smil og forventningens blussende kinder vil modtageren mindes den store dag.

699,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: KB-39328
  • Højde: 16,5
  • Levering: 1-3 dage
  • Brands: Kay Bojesen