Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Stressless Royal lænestol og fodskammel

Er du på udkig efter en behagelig lænestol og fodskammel er sættet med den flotte Stressless® Royal jubilæumsstol med tilhørende fodskammel et godt bud. Flotte detaljer som tufting på stol og fodskammel giver et eksklusivt udseende, og det sorte understel gør samtidig sættet let og moderne at se på. Understellet er med det patenterede BalanceAdapt™, som sikrer en perfekt balance og komfortoplevelse, når du læner dig tilbage i lænestolen eller benytter den indbyggede gyngefunktion. Du får den fantastiske komfort, som Stressless® er verdenskendt for og et design, der holder i mange år frem. Så læn dig tilbage og tag et velfortjent hvil i den lækre Royal lænestol.

Lænestolen er et størrelse M, som passer til de fleste personer uden at man går på kompromis med komforten. Læg dine ben op på fodskamlen og mærk hvordan hele din krop får støtte til afslapning og fuldender hele oplevelsen.

Det sorte Paloma læder er en gennemfarvet semianilin læder med en enkelt farveoverflade, der har fået et tyndt lag lak for ekstra beskyttelse og længere holdbarhed. Læderet er blødt, fugtabsorberende og åndbart og giver derved en god komfort, du kan nyde glæden af i mange timer. Paloma læder er et godt valg, hvis du vil have det bløde, autentiske læderlook, hvor naturlige mærker fra ar og insektbid er med til at give det helt rigtige look.

OBS. Dette er en bestillingsvare

Normalpris: 21.700,00 DKK
14.999,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3760
  • Farve: Sort
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Stressless