Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Stressless Erik lænestol

Stressless® Erik er en lænestol med uovertruffen siddekomfort og ergonomiske tilpasningsmuligheder. Den er betrukket med blødt Paloma læder. Nakkestøtten er justerbar og højden på ryglænet kan således øges med op til 10 cm ekstra. Flotte detaljer som dobbelte syninger og Cross stel giver Erik lænestolen et udtryk, der på én og samme tid er retro og moderne i sit udtryk: En lænestol med design og komfort, der holder i mange år frem. 

Lænestolen kommer med indbygget BalancAdapt™ og Plus™-system, der bidrager til den enestående siddekomfort:
Plus™-systemet giver dig en fantastisk nakke- og lændestøtte både i oprejst eller tilbagelænet position. Funktionen aktiveres med en enkel bevægelse og justeres automatisk. Ligeledes er der indbygget det patenterede BalanceAdapt™, der sikrer en perfekt balance og komfortoplevelse, når du læner dig tilbage i lænestolen eller benytter den behagelige gyngefunktion. 

Paloma læder er en gennemfarvet semianilin læder med en enkelt farveoverflade, der har et tyndt lag lak for ekstra beskyttelse og komfort. Paloma læder er blødt, fugtabsorberende og åndbart. Paloma læder er et godt valg, hvis du vil have det bløde, autentiske læderlook, hvor mærker fra ar og insektbid er med til at give det naturlige look.

Eksklusiv skammel. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 24.890,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3665-044
  • Farve: Sort
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Stressless