Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Produktet er udgået af vores sortiment

ROCKit S Høretelefoner

Forbind dine trådløse ROCKit S høretelefoner med din enhed, og du er klar! Klar til at angribe hverdagen med alle dens gøremål med fuldt fokus – ROCKit S giver dig lækker lyd hvor som helst og når som helst!

Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og fuld bevægelighed med ROCKit S. Du får op til 20 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende over 15 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 4,5 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm.

Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald enkelt og nemt uden at din enhed skal findes frem.

Du får earbuds i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandresistens skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit S er både vand- og svedresistente.

ROCKit S bringer dig tættere på din yndlingsmusik takket være ekstra bass. Herudover er ROCKit S udstyret med TWS+, hvor de to earbuds automatisk er koblet sammen i true wireless stereo.

ROCKit S er pakket i miljøvenlig emballage, hvor emballagens størrelse er minimeret og yderligere er lavet af FSC-certificeret pap/papir, hvilket er en garanti for træ, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large.

Trådløs lyd i op til 28 timer

Nyd den trådløse lyd overalt med ROCKit S. Høretelefonerne oplades let og enkelt i æsken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opladning.  In-ear høretelefonerne spiller op til 8 timer, og med æskens yderligere 20 timers batteritid får du hele 28 timers fantastisk lyd på blot en enkelt opladning.

 

Touch control

Skift sang, skru op eller sluk for musikken – alt sammen med et enkelt klik. Så simpelt er det at styre din musik direkte fra dine ROCKit S in-ear høretelefoner. Med en intuitiv touch-interface kan du styre din musik og besvare opkald, så du ikke skal have telefonen op af lommen – smart!

 

Håndfri telefoni

ROCKit S har indbygget mikrofon, så du kan tale løs uden at være bundet til din telefon. Snak med dem, du holder af, mens du går en tur eller ordner praktiske ting i hjemmet.

 

IPX5 vand- og svedresistente

Hørertelefonerne er IPX5 vandresistent, hvilket betyder, at ROCKit S tåler vandstråler fra alle vinkler. Du skal derfor ikke bekymre dig om regnvejr på din løbetur eller sved som går i høretelefonerne. ROCKit S er både vand- og svedresistent.

 

Komfortabel og sikker pasform

Er du også træt at høretelefoner, som sidder ubehageligt og falder ud i tide og utide? Det er hermed slut. Med ROCKit S får du en behagelig og ikke mindst sikker pasform, som ikke generer eller falder ud. Med et ergonomisk design er ROCKit S tilpasset ørets form, hvilket sikrer, at dine trådløse høretelefoner sidder perfekt i ørerne og giver optimal lyd og komfort. Med 3 forskellige in-ear tips kan ROCKit tilpasses netop dine ører.

 

Passive Noice Cancellation

Nyd din yndlingsmusik uden forstyrrelser. ROCKit S er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer.

Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.

 

Produktspecifikationer

-        Bluetooth 5.0

-        Bluetooth rækkevidde: 10m

-        Batteritid: op til 20 timer

o   Earbuds: 4,5 timer

o   Æske: 15,5 timer

-        Batteri i æske: 500 mAh

-        Batteri i earbuds: 2 x 40 mAh

IPX 5 vand- og svedresistent

Fast lavpris. 

799,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: SAI-70200
  • Farve: Sort
  • Levering: 3-5 dage
  • Brands: SACKit