Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Østers

Åbn en østers, og du har et fantastisk måltid. Den intense smag af hav, den smukke skal, det levende dyr. Et festmåltid og et særligt måltid. Ingen er i tvivl om, at det er et helt specielt øjeblik, når østers kommer på bordet. Men østers er meget andet end blot den rå servering. Smagen får helt nye dimensioner, når den optræder i nye sammenhænge som hovedingrediens eller krydderi i en forret, hovedret, cocktail eller sågar dessert.

Fire af dansk gastronomis største kokke gennem de seneste 40 år, Erwin Lauterbach, Søren Gericke, Jan Hurtigkarl og Hans Beck Thomsen, inviterer ind i et univers, hvor det at servere østers får et helt nyt udtryk. Inspirationen er både nordisk og international. Der er klassiske østersretter og helt nye retter, hvor inspirationen er hentet lige fra Vesterhavet over Frankrig og helt til Vietnam. Undervejs deler de fire kokke ud af deres historier og viden om østers.

Østers giver ud over opskrifter læseren en indføring i østersens forunderlige univers. Hvordan du udvælger de rigtige østers, behandler dem korrekt og bruger dem i dit køkken. I Danmark har vi i Limfjorden nogle af verdens bedste østers. Men kun ganske få lander på de danske middagsborde. Med denne bog ønsker de fire kokke at bringe østersen tilbage på de danske middagsborde, både som festmåltid og i hverdagskøkkenet.

299,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: NM-MF1021
  • Levering: 1-3 dage
  • Brands: New Mags