Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Made By Mama Adventskalender 2021

Med denne adventskalender fra Made by Mama er det muligt at forkæle en du holder af med en unik adventskalender. Den kommer færdigpakket - og helt klar til at overraske den heldige.

Der er nøje udvalgt en masse skønne lækkerier, og pakket dem i elegante hvide adventsposer med smuk sløjfe i toppen. Det er en gave, der glæder gennem hele julen og som er perfekt til den, der elsker god kvalitet og god mad.

Indholdet er en overraskelse - men hver søndag forkæles den heldige modtager med nye specialiteter til et skønt måltid og der følger naturligvis udførlig opskrift med. I små film guider Anna dig gennem tilberedningen og vi tør godt love, at modtageren kommer godt rundt i det italienske køkken – og der er naturligvis nok til hygge rundt om bordet med familien.

Skal den sendes til dig eller direkte til den heldige modtager?
Du får med andre ord en komplet adventskalender, pakket og klar til den heldige modtager. Du bestemmer selv, om den skal sendes til dig, eller direkte til den heldige modtager. Angiv blot leveringsadresse - så sørger vi for den kommer godt frem.

Glædelig jul!

Ps. Adventskalenderen kan stå ved almindelig stuetemperatur.

799,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: MBM-98-017-01-DA
  • Levering: 1-3 dage
  • Brands: Made by Mama