Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Lotus kontinental classic 180x200 inkl. topmadras

Denne Lotus kontinental Classic 180 x 200 cm har alle de gode egenskaber, der skal til, for at du får en god nattesøvn. Kontinentalsengen har den klassiske opbygning med to boxmadrasser på 23 cm, som er med et lag af pocketfjedre. I det midterste lag kommer den 21 cm store vendbare madras, som afsluttes med en 5 cm topmadras på toppen. Denne kombination gør, at du undgår den berømte revne i midten af sengen. 

Den store madras er inddelt i 7 komfortzoner med pocketfjedre, der er polstret med formstabilt skum. Dermed opnår kroppen den mest optimale aflastning og støtte til skuldre, nakke, lænd og hofte i løbet af natten.  Madraskernen fås i tre forskellige hårdheder - medium, fast eller ekstra fast. Kilo-betegnelserne er vejledende, og afhænger af højde, drøjde og sovestilling, som er individuelle. Madrassen er polstret med antiskrid i liggefladen, der gør, at din topmadras bliver liggende, hvor den skal. 

Sengen er betrukket med kraftigt møbeltekstil dessin Fusion, der findes i et væld af smukke farver. I vores butikker kan du dog vælge mellem flere stofdessiner og farver. 

Følgende topmadras medfølger: 50 mm standard latex - latex med fast liggekomfort.
Topmadrasserne er betrukket med antibakteriel bamboo strik, som er produceret af naturlige bambusfibre. Materialet er blødt, komfortabelt og køligt. Bamboo er åndbart og kan absorbere. Derudover kan du vaske betrækket, så du kan holde din topmadras ren.

Fås i følgende hårdheder: Medium (anbefales op til 75kg), fast (anbefales op til 95kg), ekstra fast (anbefales til over 95kg). 

Angiv i bemærkninger ved check-out hvis du ønsker anden farve end kobber samt hvilke hårdhed du ønsker i din seng. 

Prisen er ekskl. ben og gavl. Ben tilkøbes HER

Normalpris: 22.790,00 DKK
13.998,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3871-036
  • Farve: Indigo
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Lotus