Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Lotus boxmadras 180x200 med opbevaring inkl. topmadras

Mangler du en smart sengeløsning, hvor du får ekstra opbevaringsplads og et flot design, uden at gå på kompromis med liggekomforten? Så er denne Lotus boxmadras med opbevaring et oplagt valg. I bunden af boxmadrassen er der et magasin, som er nemt tilgængeligt. 


Sengen måler 180 x 200 cm, og er 41 cm høj, der består af en vendbar madraskerne med pocketfjedre, der er inddelt i 7 komfortzoner. Zonerne giver ekstra aflastning på kroppens udsatte områder ved skuldre, lænd og hofte.  Madrassen er polstret med koldskum og der kan vælges mellem flere hårdheder. Du kan vælge mellem medium, fast eller ekstra fast. De angivne kilo-betegnelser er vejledende idet drøjde, højde og sovestillinger er individuelle.  


Du kan nemt vende madraskernen, da det er integreret lynlås i liggefladen og dermed opnå optimal udnyttelse af madrassen. Ydermere er madrassen beklædt med antriskrid, så din topmadras bliver liggende, hvor den skal.


Sengen er betrukket med kraftigt møbelstof i dessin Fusion, og der kan vælges mellem et væld af skønne farver, der matcher dit soveværelse. 


Følgende topmadras medfølger: 50 mm standard latex - latex med fast liggekomfort. 
Topmadrasserne er betrukket med antibakteriel bamboo strik, som er produceret af naturlige bambusfibre. Materialet er blødt, komfortabelt og køligt. Bamboo er åndbart og kan absorbere. Du kan vaske betrækket, så du kan holde din topmadras ren. 


Fås i følgende hårdheder: Medium (anbefales op til 75kg), fast (anbefales op til 95kg), ekstra fast (anbefales til over 95kg). 


Angiv i bemærkninger ved check-out hvis du ønsker anden farve end kobber samt hvilke hårdhed du ønsker i din seng. 


Prisen er ekskl. ben og gavl. Ben tilkøbes HER

22.605,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3901-055
  • Farve: kobber
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Lotus