Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Lotus boxelevation 180x200 inkl. topmadras

Denne Lotus boxelevationsseng 180x200 cm giver dig en unik komfort og et flot design. Her får du hævebund og madras samlet i ét design, så madraskernen altid ligger fast. Sengen er med 2 lag pocketfjedre, hvor den øverste madraskerne er 21 cm høj og er inddelt i 7 komfortzoner. Komfortzonerne understøtter din krop i løbet af natten, og sikrer, at din krop får den mest optimale aflastning. Sengen er med en kraftig motor, trådløs fjernebetjening og bluetooth, så du kan tilpasse sengens position. Der er integreret natlys i bunden. 

Madrassen er polstret med koldskum, og der kan vælges mellem flere hårdheder - medium, fast eller ekstra fast. De angivne kilo-betegnelser er vejledende idet højde, drøjde og sovestillinger er indviduelle. 

Springmadrassen er opbygget på en stærk trækonstruktion af mini pocket. I liggefladen er der integreret lynlås, så du nemt kan vende madraskernen og forlænge dens levetid. Ydermere er madrassen beklædt med antriskrid, så din topmadras bliver liggende, hvor den skal - hver nat. Sengen er betrukket med kraftigt møbelstof i dessin New Ocean, og der kan vælges mellem et væld af skønne farver, så du kan sætte kulør på soveværelset. 

Følgende topmadras medfølger: 50 mm standard latex - latex med fast liggekomfort. 
Topmadrasserne er betrukket med antibakteriel bamboo strik, som er produceret af naturlige bambusfibre. Materialet er blødt, komfortabelt og køligt. Bamboo er åndbart og kan absorbere. Du kan vaske betrækket, så du kan holde din topmadras ren.

Fås i følgende hårdheder: Medium (anbefales op til 75kg), fast (anbefales op til 95kg), ekstra fast (anbefales til over 95kg). 

Angiv i bemærkninger ved check-out hvis du ønsker anden farve end kobber samt hvilke hårdhed du ønsker i din seng. 

Prisen er ekskl. ben og gavl. Ben tilkøbes HER

39.058,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3868-002
  • Farve: Lys grå
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Lotus