Fri fragt på ordrer over 499,-    |    Click & Collect - Afhent varer gratis i butik    |    14 dages returret    

Jensen Ambassadør Aqtive1 boxelevation 180x200 inkl. topmadras

Denne Jensen Ambassadør Aqtive 1-boxelevationsseng  180x200 cm. kombinerer det enkle udtryk fra boxsengen med den populære elevationsseng. Med denne seng får du en fantastisk komfort og de bedste betingelser for en rigtig god nattesøvn. Elevationen styres enten via stemmestyring eller din smartphone, hvor en app regulerer elevationen, og dermed din ønskede position. 
  
Ambassadør Aqtive 1 kombinerer det enkle design fra boxsengen med elevationssengens fordele. Madras og ramme er samlet i et, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Boxelevationssengen har et indbygget Original zonesystem, der giver dig en ekstra lang og blød skulderzone.  Madrassen indeholder Jensens velkendte og patenterede Aloy 2.1 pocket-fjedersystem med ”to-i-én-fjedre'' på 12,5 cm, som hjælper kroppen med at opnå den korrekte liggestilling. Det særlige fjedersystem bidrager til den optimale støtte, da systemet giver en overfladeblødhed i hele madrassen, hvor de faste zoner først træder til, når kroppen synker dybere ned. Der er delbar lynlås i liggefladen, som giver mulighed for at vaske betrækket, og boxelevationssengen kan fås i hårdhederne medium, fast eller ekstra fast efter beho (Angiv i kommentarfelt ved check-out hvilken fasthed du ønsker). 

Ydermere har elevationsseng en række smarte funktioner, hvor du enten kan styre sengen ved stemmestyring, bruge den medfølgende trådløse fjernbetjening eller ved hjælp af din smartphone og en dertilhørende Jensen-App. Disse arbejder nemlig sammen med sengens indbyggede Linak-motorsystem med memory funktion, som gør det muligt for dig at indstille sengen nøjagtig efter din yndlingsposition.

Eksklusiv gavl og ben. 

OBS. Dette er en bestillingsvare. 

51.680,00 DKK
Produkt specifikationer
  • SKU: 3914-273
  • Farve: Lys grå
  • Længde: 200
  • Bredde: 180
  • Levering: +4 uger
  • Brands: Jensen